Pàgina web:

Aquest estiu amb el Carles Nerín fundador de Comando Tibidabo ens vam proposar fer una cosa diferent en meteorologia, fer un programa setmanal de meteo sense filtres, on a més de fer pedagogia i ensenyar conceptes de meteo farem previsions a una setmana vista amb el risc que té, i cada setmana analitzant si ha passat o no i el grau d’encert de les previsions.

També volem que la gent participi en directe per tant utilitzarem el sistema Periscope amb emissió en directe via Twitter. És un programa completament artesanal, el fem nosaltres per la gent amb els nostres mitjans i amb moltes ganes de fer-ho petar. Apunteu doncs que a partir d’aquesta setmana (19 Set) i si voleu cada dijous a les 21h tindreu una cita amb nosaltres us esperem.

Us explico com podreu veure en directe o en diferit el Programa La Meteo del Nerin i el Van der Laan que us recordo farem primera emissió dijous dia 19 a les 20:45 Com us hem comentat utilitzarem el sistema Periscope. Periscope és una app que la podeu baixar en el mòbil Tant per Android com per Iphone, solament teniu que posar en el Apple Store o Google Play el nom de Periscope e instalar-la concretament el Periscope va lligat a una compte twitter i la podeu utilitzar tant per veure emissions i participar en directe ,fent preguntes i comentaris, o per si voleu fer les vostres pròpies emissions, en principi és tant senzill com això, és a dir si teniu un mòbil i un twitter ja podeu fer emissions en directe i sense limit de temps, penseu que un vídeo penjat a twitter com a màxim admet 2 minuts i 20 segons. Pels que no vulgueu instal·lar periscope no teniu que fer res, simplement estar pendents del meu twitter a les 20:45 sortira un twitt que serà l’emissió en directe ,cliqueu i ja podeu sentir el programa, això si no podreu fer comentaris però el veureu i el sentireu en directe com la TV. Us recordo que el meu twitter és @alexmegapc Si afegiu periscope al mòbil o tablet, si em voleu seguir poseu @alexmegapc o Àlex Van der Laan en el buscador , i si teniu activades les notificacions us avisara cada vegada que fem un programa.Pels que no pogueu veure el programa us deixo l’adreça on estaran tots els vídeos, o podeu fer des d’un ordinador tablet etc cliqueu sobre el programa i el podeu veure, us deixo enllaç: (podeu fer una prova)https://www.pscp.tv/alexmegapc/
Si teniu dubtes me les feu saber i les resolem tenim temps.

https://www.pscp.tv/alexmegapc/
Si teniu dubtes me les feu saber i les resolem tenim temps. hola@alexmeteo.com

Emissió 14 Novembre 9 Programa. Com calcular la Cota de Neu.

Emissió 7 Novembre. 8 Programa .Explicació Fronts Fred, càlids i Oclús.

Emissió 29 Octubre 7 Programa Previsió Tot Sants

Emissió 24 Octubre 6 Programa DANA & BFA i Anàlisis Llevantada.

Emissió 18 Octubre 5 Programa La Meteo del Nerín i el Van der Laan. Corrents de Vent

Emissió 10 Octubre 4 Programa La Meteo del Nerín i el Van der Laan. Masses d’Aire

Emissió 3 Octubre 3 Programa La Meteo del Nerín i el Van der Laan. Espaguetis

Emissió 26 de Setembre 2 Programa La Meteo del Nerín i el Van der Laan. JET & Vortex

Emissió 19 Setembre 1 Programa La Meteo del Nerín i el Van der Laan

Emissió 8 de juliol des de Sector Alabaus ( a La Molina)

Emissió 18 de Juliol Coll de la Creueta (1900m)

Emissió 9 Agost Montblanc Agulle du Midi

Emissió 10 Agost Glacera de Bossons

Emissió 19 Agost Pla Anyella, Esperant Tempestes