Bona Tarda:

A les portes d’un nou cap de setmana anem a escriure quatre ratlles del que tindrem, i el primer que us poso és un mapa d’anomalies de pressió a 500hp uns 5.500m aquests mapes ens serveixen per veure on tindrem les altes i baixes pressions, doncs observeu com a Europa ens afectaran dos monstres, amb una baixa que es profunditzara moltíssim potser amb rècords i tot de baixa pressió, i nosaltres que tindrem al anticicló a sobre i dels forts!!. Mireu evolució a 150h de les anomalies:

Per tant el resum del temps és ràpid: cap de setmana sense precipitació però amb núvols més diumenge que dissabte, això si núvols tipus prims. La noticia serà la temperatura a 850hp uns 1500m ja que aquesta podrà arribar fins a isos de 10 graus sobretot entre diumenge i dilluns que serà el seu màxim.

Si mirem l’imatge de sota el meteograma de Barcelona ens indica que ja a partir de dimarts hi haurà una baixada de temperatures notable tenint en compte d’on vindrem i sobretot dimarts podríem tenir ja alguna precipitació o nevada al Pirineu, encara esta molt lluny i verd per poder parlar de cotes o precipitació.

Per exemple mireu meteograma per la molina, tindrem temperatures a 850hp d’uns 10 graus diumenge donant una cota teòrica de 3200m, sort que no caurà res!!!

Per tant l’única cosa que tindrem són núvols , divendres més cap el centre i costa i dissabte més a la costa que al Pirineu i a mesura avanci el dia es trencaran. Diumenge seria el dia amb més nuvolositat.

Us poso gif dels possibles núvols que tindrem:

I a partir del 18 sembla que poc a poc vulgui canviar les coses, però ara per ara res clar, ho anirem seguint.

Mireu les anomalies que tindrem a 850hp entre diumenge i dilluns en canvi dimarts ja a 150h canvi radical!!!. Febrer Horrible.