Bona nit:
Que podem esperar per demà? Doncs un altre front fred que ens fa Toc Toc..
Encara ara costa saber si començara la precipitació entrada la tarda o ja nit de dijous i matinada de divendres serà quan més inestabilitat tindrem, un front fred que ens vindrà de l’oest (Atlàntic) portara sobretot precipitacions als pirineus més a la part occidental i concretament en la seva cara sud, i el vent de mar cap a terra afavorira sobretot que a la costa central i part de la costa brava puguin haver ruixats una mica importants, compte que segurament sentireu tronar de nit. Els ruixats agafen de sud a nord i bàsicament plourà a tot el territori, destacant com hem dit la part de la costa central. I la neu? doncs nevara la cota al principi es situara sobre els 2000m tot i que la matinada de divendres i sobretot les primeres hores del mati cap les 7 la nevada pot estar ens els 1800/1700m que serà segurament el moment que més s’intensificara. Desprès entrarem en l’estiuet de Sant Martí, recordem que Sant Martí és el 11 de novembre tindrem un repunt de les temperatures, però a la nit farà fresca,o fred si esteu als pirineus estem a novembre!. Però tranquils que a partir del 15 #gassssssss y hasta aqui puedo leer, apa sigueu bons! Bona nit i com sempre Salut i Meteo