Un projecte que neix pensat en difondre el coneixement meteorològic. Àlex Van der Laan 2018.

Previsió de pluja i neu per dimarts 20. I tot obert per finals de mes

Bona nit:

Ganes de pluja??? Doncs demà més, de fet ja esta plovent i al llarg de la matinada anirà a més , cap les 6 li donarà més canya terres del Ebre, per desprès anar pujant i seguir tota la costa catalana, i a la vegada pluja a l’interior també. La nevada anirà més, si en un primer moment es veurà nevar als 1300m ,al final de dimarts la cota podria estar als 1500/1600m. Us deixo acumulat precipitació WRF-NMM a 5km de definició tant de pluja com de neu.
Canviant de tema i el fred que??? Doncs per uns metres… uiiii jajajajaj (per no plorar) la fredorada del 21-23 és quedarà a Centre Europa de fet veureu nevar a Paris, Praga , Alemanya.. Nosaltres tindrem més fred, però amb vents de gregal que són secs i freds, per tant dimecres i dijous tranquil·litat amb fresca. Divendres… ja en parlarem. I el gran petàc fred de finals novembre i principis de desembre??? Doncs igual que estàvem ,és a dir, els índexs AO i NAO desmadrats amb ensembles negatius, desallotjament fred segur!! Ara per ara els models posen el fred cap l’Est (Balcans) ni cas!! a més de 180h la probabilitat esta situada entre un 3 i un 10%, pot girar perfectament, totes les possibilitats obertes. Gràcies a tots pels comentaris, em doneu piles i ganes de continuar, això s’esta fent molt gros entre el face, el twitter i la web i un és humà i per sort o desgracia treballa i a vegades tinc molt poc temps. Salut i Meteo

2 comentaris

 1. xavi tarin abad

  Bon dia Alex.

  Fa uns tres anys que et segueixo i soc molt fan teu.
  Fas que ens ilusioni veura els mapes, sobre tot el hivern i per sobre de tot les ganes que hi poses.
  Aquells que de vegades et critiquen per avançar a tants dies vista
  el que farà o deixarà de fer, ni cás.
  Per altre banda jo soc de Begues(Baix Llobregat), per aixó quan de vegades poses que nevarà a 300-400mts a casa ens posem dels nervis(el poble està situat sobre els 400mts d´alçada).La questió es, que últimament en entre la gent gran i amics del poble comentem que moltes vegades les tempestes que descarreguen pel baix llobregat o barcelonès ens esquiven i semble inclús que arriben es difuminen i no sabém a que es degút.
  Be, tallo el rotlo, segueix així amb aquestes ganes i il.lusió.

  Salut.

  • alex

   Uauuuuu, moltes i moltes gràcies!!!. Ja tinc ganes de fer baixar la cota, va entre i tu jo ara que no ens veu ningú potser a finals de mes….. El que em comentes és la disposició dels vents, no és un llevant horitzontal, moltes vegades un xaloc massa poc angulat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© 2024 Àlex Meteo

Tema de Anders NorenAmunt ↑