Un projecte que neix pensat en difondre el coneixement meteorològic. Àlex Van der Laan 2018.

Més Pluja i Neu per divendres 23. Cap finals de mes…

Bona nit:!!
 
Tempestes maques!!!, ara dos dies de pausa, podeu fer bogades, ventilar, treure humitat, però compte divendres més!!!! Tornarem a tindre una bossa freda en alçada que ens vindrà per l’oest que reactivarà les precipitacions i nevades, cota de neu mapes en mà uns 1200/1400m i sembla que serien més cm, podríem parlar de forces llocs amb 10/15/20cm veurem…I com tenim el novembre…. #onfire!!! Penseu que a partir de la setmana que ve més!!!! Pluja i més neu. Us poso fotografia massa freda que teníem el 18 de Novembre a 850hp (uns 1500m) recordeu? Tot a l’Est , doncs mireu la d’avui 20N, res a veure tota la massa rodejant el continent i dient, a on vaig???? conyes apart ,el que vam comentar, ara per ara seguim parlant quasi a 10 dies, impossible determinar si sobre nostre, a l’est, retrograda, tenim que seguir mirant les grans peces, els Anticiclons, terranova i la distribució del JET, ens pot donar forces pistes. Seguim!!!.Salut i Meteo i moltes moltes gràcies per l’allau de comentaris, m’ho llegeixo sempre tot i és molt agraït.

2 comentaris

  1. Toni,FULI en nevasport.com y en picocat

    Gracias Alex,un placer leerte.

    PD: de otro apasionado de la meteo,la nieve y el esquí.

    • alex

      Muchas gracias!!! Bienvenido a este pequeño sitio!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© 2024 Àlex Meteo

Tema de Anders NorenAmunt ↑