Bona nit:

Recordeu lo de la bogada? Doncs stop rentadores!! Demà torna la pluja, ens agafa un front càlid, que portara precipitacions d’oest a est. Ja de bon mati plourà en molts indrets ,fent el recorregut que us he explicat, al principi la nevada es situaria als 1700m però quan hi hagi més precipitació estarà sobre uns 2000m Oriental i uns 1900m Occidental, i cap a la tarda tornaria a baixar per situar-se als 1700m. A la tarda on més plourà NE i compte tenim gradient (“xixa per tempestes llenguatge planer jajajaj)aire fred en alçada i aire molt càlid a cotes mitges uns 7/8 a 850hp això donarà combustible per possibles tempestes costa central, maresme… Ja a finals de la tarda en principi la precipitació ens deixarà. Dissabte tornarà a entrar per l’oest una bossa freda!! i aquesta si que pot portar a nevades considerables sobretot Pirineu occidental i Andorra, menys Oriental, la cota serà més baixa al ser un front fred i anar associat a una bossa feda, avui la situaria sobre uns 1500m. Us deixo mapa previst d’acumulat de neu a 5 dies!!! fa molt molt bona pinta. La nevada aguantara diumenge i part de dilluns. A partir d’aquí entra en acció l’anticicló que farà de bloqueig de dimecres quasi fins 4/5 de desembre per tant fins aquell moment no veig cap possible entrada freda, potser la festa coincidiria amb l’arribada del pont. Àlex com pots parlar a tants dies si sempre dieu meteo ficció??? Doncs els Anticiclons dels nassos, són la peça de meteo més segura a l’hora de fer una prèvia a mig termini, encara que aquí mai perdem l’esperança!!! Bon finde!!! i disfruteu de la neu, obre vallter i part de la molina!! Salut i Meteo!