Bona Tarda:
 
Obro FIL: Operació Encendre la parroquià: (desprès de lo del barça ho necessito) Croquis dels 15 dies de Novembre que ens queden:
 
Del 15 al 23 vents del sud-est (“Xaloc”) i est (“Llevant”) pluges i temperatures per sobre el normal, no vol dir pluja cada dia però li fotrà força, cota de neu alta #meteo #324eltemps
 
A partir més o menys 24/25 mireu Índex AO (us recordo post vaig fer us ho poso a sota) ensembles negatius i força cap avall a partir del 18, per tant s’obre la porta a possibles invasions fredes de l’hemisferi nord. Mireu per exemple dia 27 que posa GFS zona Escandinava
 
https://alexmeteo.com/2018/11/06/el-vortex-polar-i-lindex-ao-indicadors-dinvasions-fredes-al-continent-i-a-casa-nostre/
 
Cors de -40 a 500hp (uns 5.500m) pel 27, semblaria que tota aquesta massa aniria baixant pels vents del nord al continent i per tant a casa nostre. ës una tendència i ara per ara meteo ficció però va agafant números, final de mes fred i neu … Apa a veure.. Salut i Meteo, poc a poc anirem intentant treure l’entrellat però recordeu que ja vam fer l’avís de que a partir del 15 aiiixxx